Közösség

A Hullámtörők TKD Klub nem "csak egy sport klub”.

Ez egy olyan közösség, amelyben a gyakorlás, az együtt edzés jelentősége túlmutat a harcművészet rendszeres gyakorlásán. Miközben az úton járunk, általunk, velünk egy valódi, a hagyományos emberi értékeket középpontba helyező közösség formálódik, amelyben a kölcsönös megbecsülés, elismerés, elfogadás, az egymás iránti tisztelet és egymás segítése kap elsődleges hangsúlyt.

Sajátos arculata a Hullámtörők Taekwon-do Klubnak, hogy lehetőséget biztosít arra, hogy együtt eddzen a család, ezáltal a szülő a saját példamutatásán keresztül tudja gyermekét az egészséges életmódra nevelni, a rendszeres testmozgás fontosságára megtanítani, illetve sokkal hatékonyabban tud szülőként segíteni a gyermekének abban, hogy örömöt találjon a sportban.

Szülők a gyermekeikkel együtt járnak hétről hétre az edzésekre, együtt fejlődnek, együtt örülnek a család és a Csapat tagjai sikereinek, együtt vesznek részt a rendszeres közösségi programokon, versenyeken, baráti összejöveteleken, szabadidős programokon, miközben a gyermekek a szüleik viselkedésén keresztül tapasztalják meg a közösségen belüli kapcsolatépítés jelentőségét, sajátítanak el az alapvető szocializációs attitűdöket. Közösségünk tagjainak száma napról-napra növekszik, jelenleg több, mint 60 felnőtt és gyerek látogatja az edzéseket.

 

vissza a Főoldalra