Újrainduló Taekwon-do Start foglalkozások

Kedves Szülőtársak!

A csopaki Hullámtörők Taekwon-do Klub nagy szeretettel vár minden - 4-7 éves korosztályba tartozó – fiút és lányt 2021. október 6-tól szerdánként, az újrainduló Taekwon-do Start foglalkozásokra.

A 45 perces foglalkozásokon játékokon és játékos gyakorlatokon keresztül gyakorlatilag „észrevétlenül” szerzik meg a gyerekek azokat a mozgás kompetenciákat, amelyek a későbbi taekwon-do tanulásukhoz (vagy bármely más sporthoz) szilárd alapot adnak, gyors fejlődést eredményeznek, és jelentős előnyt jelentenek azokkal szemben, akik későbbi életkorban kezdenek el foglalkozni valamilyen sporttal.

Természetesen a foglalkozásoknak a későbbi választott sporttevékenységtől függetlenül is számos előnye van, javul a gyermekek egyensúlyérzéke, koordinációja, jótékonyan hat egyes gyermekkorban kialakuló betegségek (pl. gerincferdülés) megelőzése szempontjából, segíti a megfelelő izomzat és a magabiztos mozgás kialakulását, és mindezt egy nagyon vidám, játékos, örömteli foglalkozás keretében biztosítja.

Helyszín: Csopaki Református Általános Iskola tornaterme (bejárat hátulról, a focipálya felől).
Időpont: Szerda 18.00 – 18.45
A csoport létszáma limitált, a felvétel a jelentkezés sorrendjében történik.
A részvételnek feltétele az önálló mosdóhasználat.
A foglalkozásokat Gábor Bianka okleveles óvodapedagógus, taekwon-do magyar bajnok, a csopaki Hullámtörők Taekwon-do Klub tagja tartja.

A foglalkozásokkal kapcsolatban érdeklődni, illetve jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.